top of page
Anchor 1
FLO00510 2 (2)_edited.jpg
Marcali_logo_final_full.png

Briliáns esküvői helyszínt keresel?

Jó helyen jársz.

contact
DSC01900.jpg

Kérdezd meg, amire kíváncsi vagy! 
 

Köszönjük, 24 órán belül válaszolunk!

DSC01753.jpg

Ámulatba ejtő környezet

egy kis Toscana Somogyban

Rendezvényházunk a Marcali-hát tájegység erdőkkel, szőlőkkel és borospincékkel tarkított lankáin, Marcali városa felett helyezkedik el. 
Az épület teraszairól szinte egész Somogy megye belátható és jól látszanak az Északi part hegyei is. 
Bár a város csak egy laza sétára van tőlünk, a Pince mégis  nyugodt, természetközeli élményt ad, amit az ős diófák és az épületet körül ölelő szőlőbirtok tesznek egészen egyedivé.

DSC01847_edited.jpg

Szolgáltatások - picit máshogy

nálunk Ti vagytok a főnökök

A közvetlenség és a családias hangulat nálunk alap, ahogyan az is, hogy nyitottak vagyunk minden eseményünk alkalmával egyedi és személyes megoldásokat ajánlani. 
Az ajánlatadások során pedig szeretnénk a lényegre koncentrálni: árajánlatainkban 4 tételt fogsz olvasni, és ezeken felül semmilyen címen nem számolunk fel egyéb költségeket, hogy kiszámítható és átlátható legyen az esküvőtök pénzügyi oldala. 

DSC07113.jpg

Étel és italválaszték

teljesen rátok hangolva

Minden esküvőnkre egyedi ételsorral készülünk, amit a séfünkkel egy személyes konzultáció során tudtok összeállítani. 
Mi nem ismerünk határokat a konyhánkban, és szeretnénk mindig valami újat és izgalmasat alkotni. Folyamatosan készítjük a saját termékeinket a medvehagyma pestótól a szarvassonkáig, szóval ha mi azt mondjuk házi, az tényleg házi :)

DSC06918.jpg
DSC07048.jpg

Garantált minőséget szeretnétek?

van egy egyszerű ajánlatunk

Ízekről, ételekről és hangulatokról írni felesleges - hiszen írni és ígérni bármit lehet - ezért inkább arra bátorítunk, hogy gyertek el hozzánk kóstolni és beszélgetni az ételekről!
A kóstolás ingyenes, hiszen szinte biztosak vagyunk benne, hogy utána minket választotok ;)

DSC07189.jpg

A csapatunk

DSC02459_edited.jpg

Péter

Ha megkeresel minket, én fogok ajánlatot adni és velem fogjátok megbeszélni a legfontosabb részleteket.

A Marcali Hát megálmodója vagyok és remélem számotokra is át tudom adni a hely minden csodáját.

DSC01990_edited.jpg

Eduárd

Az esküvői menüt mindig egy személyes beszélgetés után állítom össze, fontosnak tartom, hogy megismerjem az ízlésetek, az elvárásaitok és hogy picit egymásra hangolódjunk, mielőtt ételeket ajánlunk. Ha éppen nem főzök vagy a vendégekkel beszélgetek, akkor a legújabb 'Háti' terméket fejlesztem. 

DSC00590.jpg

Beri

Az épület design felelőse vagyok - a falfelületek, bútorok, díszek és eszközök újraértelmezése, egységes arculatba építése volt a munkám a felújítás alatt, azóta pedig a rendezvények dekorációjában adok tanácsokat, hogy megőrizzük a hely sajátos látványát és hangulatát.

390.jpg

A történetünk

A Pincét építtető V. Forgách Károly gróf a 30-as évek úri világának haladó szellemiségű alakja volt. Kiemelkedőt alkotott a szőlő- és borkultúra terén, na és azt is tudta, hova kell építkezni: marcali birtokának ékkövét a Marcali-hát szőlők és erdők által ölelt panorámás lankáin húzta fel. 

A II. Világháború után a család elvesztette birtokát, és a Pince a helyi TSZ borgazdaságának részévé vált, majd a 90-es években került újra magántulajdonba.

A Marcali Hát projekt célja, hogy a Pince ismét életre keljen és az eseményeinken részt vevők pár órára egy másik világba csöppenjenek. Szeretnénk méltók lenni a gróf által létrehozott csodálatos környezethez és  olyan események házigazdái szeretnénk lenni, amik kiemelkednek a hétköznapokból, valami különlegeset adnak, amire évek múltán is jó szívvel emlékeztek.
 

Hiszünk benne, hogy a Marcali feletti dombok szépsége, a grófi pince hangulata és a meglévő berendezések, eszközök újragondolásából, majd újrahasznosításából született design egysége új életérzést teremtett.

Nézz körül nálunk...

Ha megtetszett a Marcali Hát különleges világa, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérdezd meg, amit még tudni szeretnél vagy kérj árajánlatot! 

Ha szeretnéd csekkolni a még elérhető dátumokat, kattints IDE a naptár megtekintéséhez.

+36 30 913 10 80

8700 Marcali, Nagypincei út vége

bottom of page