top of page
MAINPAGE
FLO00510 2 (3).jpg

Hello,
ez itt a Marcali Hát

Marcali_logo_final_black.png
Rólunk
DSC01861-Edit_edited_edited.jpg

Esküvő

Ha esküvőt tervezel, akkor most találtál egy különleges és természetközeli helyszínt, ahol a vendéglátóid célja, hogy a ti napotokon az elképzeléseitek szerint alakuljon minden. 

Ehhez adott a birtok egyedülálló fekvése, a 80 éves, egyedi designnal felújított pince, a csodálatos teraszok, a hatalmas diófák, a megunhatatlan panoráma, a mindenre kész konyhánk és  a szenvedélyünk, hogy tökéletes eseményeket rendezzünk nektek.

DJI_0164-2 (1).jpg

Események

Különleges helyszínhez különleges események  illenek - ezért dolgozunk azon, hogy sokáig emlékezetes tematikus eseményeket szervezzünk. 

Szeretnénk olyan estéket varázsolni, ahol a helyből áradó nyugalom és harmónia minden résztvevőt magával ragad, a páratlan környezethez pedig minőségi gasztro-élményt társítunk. 

Események

Cégeknek

Mi kell egy tökéletes céges rendezvényhez? 

  • egy exkluzív, nyugodt, de könnyen megközelíthető helyszín

  • sok izgalmas tér a pincétől a rendezvényteremig

  • egy magas színvonalú, rugalmas konyha

  • a vállalati rendezvények világát jól ismerő partnerek, akik tudják, hogyan kell megugrani a magas léceket
     

Nálunk mindez adott, ezért örömmel vállalunk céges eseményeket a tréningektől az offsite üléseken át a céges lazulásokig.​

— Name, Title

FLO00528.jpg

#háti gasztro labor

Ha mi valamire azt mondjuk: "házi", az tényleg a saját termékünk, ezért az elcsépelt kifejezést némileg megfricskázva inkább úgy mondjuk: háti.

Sándor Eduárd séf, ha éppen nem egy rendezvényre főz vagy a kóstolásra érkező megrendelőkkel beszélget, akkor a Marcali Hát egyedi termékein dolgozik.
A szörpöktől a rozmaringos kacsa kolbászon át a Háti BBQ szószokig számos háti termék vár rátok, amiket a saját rendezvényetek étel- vagy italválasztékába illeszthettek, sőt...
2022. őszétől prémium gasztro menüket vihettek tőlünk az otthonotokba.

DSC06918.jpg
36.png

A Pince története: Forgách gróftól a Marcali Hátig

Természet, panoráma és egyedi életérzés Somogyban

A Pincét építtető V. Forgách Károly gróf a 30-as évek úri világának haladó szellemiségű alakja volt. Kiemelkedőt alkotott a szőlő- és borkultúra terén, na és azt is tudta, hova kell építkezni: marcali birtokának ékkövét a Marcali-hát szőlők és erdők által ölelt panorámás lankáin húzta fel. 

A II. Világháború után a család elvesztette birtokát, és a Pince a helyi TSZ borgazdaságának részévé vált, majd a 90-es években került újra magántulajdonba.

A Marcali Hát projekt célja, hogy a Pince ismét életre keljen és az eseményeinken részt vevők pár órára egy másik világba csöppenjenek.

DSC01753.jpg
Naptár
bottom of page