top of page
2.png

MARCALI
HÁT

Egy idilli rendezvényház
kompromisszumok nélkül

DJI_0169 (1).jpg

Mit kínálunk a vállalati szereplőknek?

A Marcali Hát a 30-as években épült grófi birtokközpont, a Forgách Pince épületében működő rendezvényház. A szőlőkkel körül ölelt épület különlegességét a majd 100 éves Pince egyedi designnal felújított belső terei, a panorámás teraszok, az ős diófák és a 240 négyzetméteres boltíves borospince adják. A város csak pár perc séta, mégis természetközeli érzés, csend és nyugalom honol nálunk. A tökéletes adottságok mentén igyekeztünk a vállalati szereplők igényeihez is igazítani szolgáltatásainkat.

open
Marcali_logo_final_white_edited.png

Marcali Hát!

A Pince páratlan adottságai mellé a vállalati életben elvárt színvonalon kínálunk szolgáltatásokat.
Ismerjük a céges rendezvények világát, ezért bátran ajánljuk helyszínünket vállalati események megrendezésére a laza bográcsozós programoktól a vezetők stratégia tervezős elvonulásáig. 

Csapatépítés

Számos izgalmas terünk van a csapatépítő programok megvalósítására, amikhez a nyugodt, csendes környezet is garantált. Borkóstoló, bográcsozás, piknik, dűlő túra, zenés rendezvények, pálinka túra...és még sorolhatnánk a lehetőségeket.

Vállalati tréning, oktatás

Az igazán hatékony tréningek feltétele, hogy a résztvevők a megszokott környezetből kiszakadva, a mindennapi munkától eltávolodva, de profi és kényelmes körülmények között tanulhassanak - ehhez nálunk minden adott.

Vezetői offsite

Egyre elterjedtebb a stratégai  kérdések megvitatására, kreatív vagy tervező folyamatok kidolgozására az egyes vezetői- vagy munkacsoportok részére offsite üléseket tartani. Nálunk semmi nem akadályozza az ötletek kibontakozását és a feltöltődéshez is számos lehetőséget kínálunk!

Nézz körül nálunk!

FLO00328 (1)_edited_edited_edited.png

HR-esként vagy cégvezetőként biztosan csomó kérdésed van  - reméljük sikerül mindre válaszolni: 


Étkezés

A rendezvényház saját, jól felszerelt konyhával működik, így minden eseményre a megrendelők igényei szerint összeállított ételsorokkal készülünk. A szállodánkban pedig kávézó üzemel, ahol vendégeink számára a reggelit biztosítunk.

Szállás

A Pincétől 3 km távolságra, a városközpontban található a 10 szobás szállodánk, amely saját oktató teremmel és kávézóval működik, igény esetén a teljes épületet a megrendelő rendelkezésére áll. 

Szórakozás

Hatalmas panorámás teraszok, egy 130 négyzetméteres rendezvényterem, egy 240 négyzetméteres borospince, egy csomó szabadon használható tér és nyugodt, elszigetelt környezet várja vendégeinket - a szórakozás innentől már csak a csapatokon múlik...

Lazulás

...és ha picit kimozdulna a társaság: a Pincétől 5 perc sétára van a szuper Marcali fürdő és számos túra útvonalon lehet sétálni vagy bringázni, de a Balaton is csak 15 km tőlünk. 

Munka, tanulás

A céges és szakmai programokhoz kényelmes, nyugodt környezetet biztosítunk. A szálloda oktatóterme 18, a Pince rendezvényterme 40 főig ideális képzések , értekezletek vagy szakmai prezentációk megtartására.

Marcali? Marcali hát!

Ha még nem hallottál Marcaliról, akkor jobb ha tudod, hogy errefelé tényleg minden van: közel a Balaton, szuper a termál víz és a fürdő, a város feletti dombokat több száz apró pince színesíti, lehet bringázni, túrázni, borozni és lazulni.

Címünk:

8700 Marcali, Nagypincei utca vége

Telefon:

+36 30 913 10 80

Marcali_logo_final_white_edited.png
bottom of page